Case Logic Bryker laptoptas voor 15,6 inch laptops

€ 42,33
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Case Logic Bryker laptoptas voor 15,6 inch laptops

Een beschermende laptoptas met moderne details en genoeg ruimte voor dagelijkse benodigdheden. Specificaties: Uit polyester. Ft 41 x 6 x 39 cm. Gevoerd laptopvak voor bescherming van hoge kwaliteit. Beschermvak voor iPadĀ® of 10,1 inch-tablet. Extraopbergvak om dagelijkse benodigdheden gescheiden te houden van hardware. Accessoiresvak met ritssluiting en steekvakken. Snoeropberglus voor handig opladen in de tas. Afneembare, gevoerde schouderriem. Praktische handvatten. Met een bagageband kan dedunne hoes stevig aan de meeste trolleys worden bevestigd. Voor 15,6 inch laptops. Kleur: zwart.

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 4 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Case Logic
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): BRYB-115
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 085854238038

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd en zodra dit artikel binnenkomt, wordt dit artikel - kosteloos - aan u nageleverd.

Levertijd

Dit artikel wordt bij de leverancier binnen verwacht op 27-08-2018 waarna u het artikel één of twee werkdagen later geleverd kunt krijgen.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 078 480 656 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.