Case Logic laptoprugzak RBP-315 voor 15,6 inch laptops

€ 41,80
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Case Logic laptoprugzak RBP-315 voor 15,6 inch laptops

Voor de professional die altijd onderweg is, biedt deze rugzak een slank alternatief voor een aktetas. Ruim voldoende opbergruimte, ruimte voor al uw elektronica en unieke vakken om uw benodigdheden in op te bergen vallen niet op onder het gestroomlijnde,spits ontwerp en het subtiele ton-sur-ton design. Specificaties: Uit nylon. Ft 31,6 x 10,5 x 49,8 cm. Geschikt voor elektronica met een speciaal opbergvak voor zowel een 15.6\"\" laptop als een iPadĀ® of tablet (al dan niet met hoes). Door de duurzamewaterbestendige materialen is deze rugzak beschermd tijdens het dagelijks gebruik. Ontworpen om gemakkelijk in bagagerekken en kleine ruimtes te plaatsen door de spitse gestroomlijnde vormgeving en handvatten aan de boven- en onderkant. Vak met opening aan de bovenkant met een pluche voering voorkomt dat uw zonnebril of smartphone platgedrukt of bekrast wordt. In het middenvak is genoeg ruimte voor een extra stel kleren en er zit een handig vak in voor dossiers, documenten of tijdschriften. In het voorvak zit een opbergpaneel speciaal ontworpen voor professionals: aparte vakjes voor visitekaartjes, pennen, een MP3-speler, een smartphone en USB-sticks. Dikke foamvoering met ventilerend gaas beschermen de drukpunten op schouderbladen en onderrug en zorgenvoor luchtstroomkanalen voor ultiem comfort. Riemsysteem zorgt ervoor dat het ongebruikte deel van de riem netjes opgerold, stevig op zijn plek en niet in de weg zit. Kleur: zwart.

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 3 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Case Logic
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): RBP-315
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 085854226400

Er zijn op dit moment 1 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 16:30 uur (op vrijdagen vóór 14:30 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 078 480 656 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.