Case Logic laptoptas ANC-317 voor 17,3 inch laptops

€ 28,12
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Case Logic laptoptas ANC-317 voor 17,3 inch laptops

Deze aktetas in een moderne praktische uitvoering biedt ruimte aan een laptop en iPad naast de benodigdheden voor uw werk. De ruimte onderin voor een stroomadapter en een smartphonevak aan de buitenkant vormen nog meer redenen om deze aktetas mee te nemennaar uw werk. Specificaties: Uit polyester De strakke, compacte tas heeft afzonderlijke beschermingsvakken die geschikt zijn voor een laptop en een iPad/10,1 inch tablet. De voorvakken onderaan de tas bieden ruimte aan volumineuze stroomkabels en houden deze netjes opgeborgen. Opbergpaneel in voorvak met speciale opbergruimte voor externe harde schijf, pennen en andere accessoires. In het voorvak met ritssluiting zit uw smartphone veilig maar nog steeds binnen handbereik. Comfortabele, afneembare schouderriem en gewatteerd handvat om hem makkelijk mee te dragen. Met een bagageband kan de dunne hoes stevig aan de meeste trolleys worden bevestigd. Kleur: zwart.
ft 46,4 x 7,9 x 39,4 cm, voor 17,3 inch laptops


  • Het merk van dit artikel is: Case Logic
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): ANC-317
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 085854225014

Er zijn op dit moment 3 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 16:30 uur (op vrijdagen vóór 14:30 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 078 480 656 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.