Case Logic Snapview case voor Samsung Galaxy Tab A 10,1 inch

€ 24,90
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Case Logic Snapview case voor Samsung Galaxy Tab A 10,1 inch

Strakke hoes klemt stevig op zijn plek voor optimaal kijkgenot en ergonomisch typen. Specificaties: Uit polycarbonaat. Ft 16,5 x 2 x 28,5 cm. In de gegoten huls van polycarbonaat past de Samsung Galaxy Tab® A 10,1 inch Strak en stijlvol ontwerp beschermt zonder extra volume Drukknopsysteem biedt stabiliteit en voorkomt dat de hoes verschuift of bungelt in de kijk-/typstand Keuze uit optimale kijkhoeken of ergonomische stand om te typen Zachte, suède-achtige binnenvoering beschermt het scherm tijdens vervoer Stevige kliksluiting Onbelemmerde toegang tot alle poorten en knoppen Kleur: grijs.

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 4 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Case Logic
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): CSGE-2188
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 085854239868

Er zijn op dit moment 3 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 16:30 uur (op vrijdagen vóór 14:30 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 078 480 656 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.